Lost Mindz

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να προβάλλεται απο το ABC ο τρίτος κύκλος του Lost στην Αμερική. Το Inquiring Mindz παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο και απο σήμερα θα ξεκινήσει σχολιασμό της αγαπημένης σειράς μας με κριτικές, κουτσομπολιά και φήμες για την συνέχεια.

Το πρώτο επεισόδιο του πρωτου κύκλου έχει τίτλο «Α tale of two cities». O Τζάκ, ο Σόγιερ και η Κέητ βρίσκονται αιχμάλωτοι στο χωρίο των Άλλων σε 3 διαφορετικά σημεία. Το επεισόδιο είναι αρκετά καλά γυρισμένο με το μύθο σχετικά με τους Άλλους να περιπλέκεται και να δείχνει προς την κατεύθυνση του πειράματος.

Μας άρεσε επειδή δείχνει οτι δεν θα υπάρξει «κοιλιά» στην πλοκή όπως έγινε στα μέσα του δεύτερου κύκλου. Δεν μας άρεσε διότι η Κέητ φαίνεται οτι θα προτιμήσει το Σόγιερ και επειδή δεν καταλάβαμε το νόημα του τίτλου (μιας και δεν γίνεται καμιά αναφορά για την πόλη των ηρώων παρα μόνο για την πόλη των Άλλων).

2 Σχόλια to “Lost Mindz”


  1. 1 Flareman 8 Οκτωβρίου, 2006 στο 7:34 μμ

    Στο Νυστέρι δεν ήθελα να σποϊλάρω, αλλά αφού έγινε εδώ η αρχή, ας ρίξω:)

    Μας άρεσε: επειδή είναι προσεγμένο, επειδή φαίνεται το καφριλίκι της γυναίκας, επειδή ο Σώγιερ είναι μεγάλη μορφή, επειδή ο γιατρός σπάει τα κέρατά του στην πόρτα με το νερό (ο καραγκιόζης), και επειδή επαληθεύεται η σχέση Ντάρμα – Άλλων
    Δε μας άρεσε: επειδή θα διακόψουν τη σειρά στο ενδιάμεσο (άθλιοι, γι’ αυτό προτιμάω το Γκαλάκτικα), επειδή δε μας δείχνει τίποτα συγκλονιστικό, επειδή είναι εντελώς υποβολαιμικό για πρεμιέρα σεζόν, επειδή δε μας δίνουν καθόλου λεπτομέρειες για την Ύδρα, ούτε για τη σχέση Ντάρμα – Άλλοι

    Γενικά χλιαρό… ελπίζω νσ στρώσει!

  2. 2 Lost Mindz fan 9 Φεβρουαρίου, 2007 στο 7:32 μμ

    hey checkk out this Lost Mindz site..is it anything compareable to your stuff?
    Greetings,
    i cant read greek or cyrillic,

    VvM


Σχολιάστε




Inquiring Feed Service

Ιστορία μου, αμαρτία μου…

Μας έχουν επισκεφτεί

  • 33.778 περίεργα μυαλά

Ρήτρα μη ευθύνης

Δεν φέρoυμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών συνδέσμων. Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσοπεύουν υποχρεωτικά τους bloggers του Inquiring.